Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

Vanaf woensdag 3 maart is winkelen op afspraak weer toegestaan. Klik hier om direct een afspraak in te plannen of bel voor een afspraak 0543-512519. 
U kunt dan in alle rust rondkijken of een fiets of kinderwagen uitproberen en er is een medewerker beschikbaar om u te adviseren. 

Geen koude handen meer! Ideaal voor de kinderwagen, maar natuurlijk ook
op de fiets en achter je golf-trolley! Nu bij ons verkrijgbaar voor maar €14,95
Binnen de Gemeente Winterswijk bezorgen wij ze gratis!


                                                                                                                    


Aangescherpte coronamaatregelen!

Doordat wij onze fysieke winkel moeten sluiten i.v.m. coronamaatregelen verwijzen wij u graag door naar onze webshop voor onze babyartikelen. Klik op onderstaand logo:


Werkplaats

 

Onze werkplaats is wel geopend op de normale openingstijden. Houd bij binnenkomst rekening met de geldende Coronamaatregelen.

 


 

Pakketdienst

 
U kunt nog steeds bij ons terecht voor het afgeven of ophalen van uw DPD- of Mondial Relay-pakketten. Omdat onze winkel gesloten is, verwelkomen wij u via onze werkplaats-ingang. Op zaterdagen na 12:00 uur is de pakketdienst gesloten. Vanaf maandagochtend 9:00 uur kunt u weer bij ons terecht. Houd bij het afgeven of ophalen van pakketten de coronamaatregelen in acht s.v.p.


Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map